MENU
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 6 з 9«12456789»
Модератор форуму: Admin, EBOL@, STEVINAY, LEAN 
Форум міста Погребище » Запитуєте - відповідаєм » Обговорювання сайту і форуму. » Нові фічі на сайтіі
Нові фічі на сайтіі
Pir@tДата: Четвер, 12.03.2009, 22:39 | Повідомлення # 51
Генералісімус
Група: Користувачі сайту
Повідомлень: 1350
Нагороди: 10
Репутація: 19
Зауваження: 0%
Статус: :-(

код;
Code
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://assets.myflashfetish.com/swf/mp3/mff-touch.swf" style="width: 235px; height: 390px;" height="390" width="235"><param name="movie" value="http://assets.myflashfetish.com/swf/mp3/mff-touch.swf"><param name="quality" value="high"><param name="scale" value="noscale"><param name="salign" value="TL"><param name="wmode" value="transparent"><param name="flashvars" value="myid=18377168&path=2009/02/13&mycolor=000000&mycolor2=0267CA&mycolor3=FFFFFF&autoplay=false&rand=0&f=4&vol=100&pat=0&grad=false&ow=235&oh=390"></object>

розміри міняються:

Quote
"width: 235px; height: 390px;" height="390" width="235"


_--___--_-_-__-_-_-_-___--___---____--__--_-_-__-_--_-_-

Повідомлення відредагував Pir@t - Четвер, 12.03.2009, 22:41
 
STEVINAYДата: Вівторок, 17.03.2009, 11:25 | Повідомлення # 52
Генерал-лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 502
Нагороди: 10
Репутація: 22
Статус: :-(
"Вконтакті" та "Однокласники" у себе на сайті
створюємо окрему сторінку і впихаємо туда ось це:

"Вконтакті"

Code
<IFRAME style="width: 100%; height: 1000" src="http://vkontakte.ru/" scrolling="yes" frameborder="0"></IFRAME>

"Однокласники"

Code
<IFRAME style="width: 100%; height: 1000" src="http://www.odnoklassniki.ru/" scrolling="yes" frameborder="0"></IFRAME>

(я коли тестував,то впихав обидва сайти на одну сторінку і нормально вигляділо)

 
Pir@tДата: П`ятниця, 15.05.2009, 22:09 | Повідомлення # 53
Генералісімус
Група: Користувачі сайту
Повідомлень: 1350
Нагороди: 10
Репутація: 19
Зауваження: 0%
Статус: :-(
Персональная страница пользователя smile

Ось код

Code
<html>
<head>
<title>Персональная страница Пользователя</title>

<link rel="stylesheet" href="http://fifaplay.net.ru/css/css/styles.css" title="stylesheet" type="text/css">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1251">

<body style="margin:0px">

<style type='text/css'></style>

</head>
<table border="0" cellpadding="5" cellspacing="10" style="background:url('http://fifaplay.net.ru/personal_str/menu_bg.gif') #FFFFFF;" width="100%" align="center">
<body>

<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='800' align='center'>
<tr>
<td align='center'>

<div class='ad_top' style='display: block; visibility: visible;'></div>

<table cellpadding='0' cellspacing='0' align='center' width='100%'>
<tr>
<td class='topbar1'></td>

</tr>
<tr>
<td class='topbar2'>
Персональная страница
</td>
<td class='topbar2_right'>

$TIME$
</td>
</tr>

<tr>
<td class='menu' colspan='2'>

<table cellpadding='0' cellspacing='0'>
<tr>

<td class='menu_item'>
<a href='$HOME_PAGE_LINK$' class='menu_item'><img src='http://fifaplay.net.ru/personal_str/menu_home.gif' border='0' class='icon'>Главная</a>
</td>

<td class='menu_item'>
<a href='$PERSONAL_PAGE_LINK$' class='menu_item'><img src='http://fifaplay.net.ru/personal_str/menu_profile.gif' border='0' class='icon'>Я</a>
[<a href='$_CHANGE_DETAILS_URL$'>ред.</a>]
</td>

<td class='menu_item'>
<a href='$PM_URL$' class='menu_item'><img src='http://fifaplay.net.ru/personal_str/menu_messages.gif' border='0' class='icon'>Сообщения</a>
</td>

<td class='menu_item'>
<?if($UNET_ID$)?><div style="padding-bottom:4px;"><img style="vertical-align:-4px;" border="0" src="http://s30.ucoz.net/img/ma/uid.gif"> <a href="$UNET_PROFILE_URL$" target="_blank"><b>
uNet профиль</b></a></div><?endif?>
</tr>
</table>

</td>
</tr>
<body style="margin:0px">
</iframe>

<tr><td class='shadow' colspan='2'></td></tr>
</table>

<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%' align='center'>
<tr>
<td class='content'>
<div class='page_header'>Профиль игрока</div>

<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%'>
<tr>
<td class='profile_leftside' width='200'>
<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%' style='margin-bottom: 10px;'>
<tr>
<td class='profile_photo'><?if($_AVATAR$)?>$_AVATAR$<?else?><img src="http://fifaplay.net.ru/personal_str/noavatar.png"><?endif?>
</tr>
<tr>
<td>
</td>
</tr>
</table>

</td>
<td class='profile_rightside'>

<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%' style='margin-bottom: 10px;' id='actions'>

<input type='hidden' name='actions_total' id='actions_total' value='2'>
<img id='actionimage' src='/personal_str/trans.gif' border='0' style='display: none;'>
</td>
</tr>
</table>

<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%' style='margin-bottom: 10px;'>
<tr>
<td class='header' style="background-image: url('http://fifaplay.net.ru/personal_str/Pers_str_red1.png')">
Информация</td></tr>
<?if($_BANNED_TILL$)?>
<?if($_BANNED_TILL$="1")?><div id="blockBanned" style="text-align:center;padding:3px;"><b style="color:red;">
Активность заблокирована навсегда!</b></div><?else?><div id="blockBanned" style="text-align:center;padding:3px;">Активность
заблокирована до $_BANNED_TILL$</div><?endif?>
<?endif?>
<tr>
<td class='profile'>
<table cellpadding='0' cellspacing='0'>
<tr>
<td width='130' valign='top'>
Пользователь:
</td>
<td>
<a href="javascript://" onclick="prompt('Адрес профиля данного пользователя','$_PROFILE_URL$')"><b>
$_USERNAME$</b></a> <?if($MODER_PANEL$)?>[id: <b>$_USER_ID$</b>]<?endif?> <?if($_RANK_NAME$)?><span title="Ранг: $_RANK$">
$_RANK_ICON$</span> [ $_RANK_NAME$ ]<?endif?> $MODER_PANEL$
</td>
</tr>
<tr>
<td width='130' valign='top'>
Группа:
</td>
<td>
<b>$_GROUP_NAME$</b>
</td>
</tr>
<tr>
<td width='130' valign='top'>
Награды и подарки:
</td>
<td>
<?if($AWARDS_READ_URL$)?> <a href="$AWARDS_READ_URL$" title="Список наград"><b>$AWARDS$</b></a> <?if($AWARDS_DO_URL$)?><span style="font-size:7pt">
[<a href="$AWARDS_DO_URL$">Вручить награду</a>]</span><?endif?></div>
<?endif?>
</td>
</tr>
<tr>
<td width='130' valign='top'>
Репутация:
</td>
<td>
<?if($_REP_READ_URL$)?> <a title="Смотреть историю репутации" class="repHistory" href="$_REP_READ_URL$"><b>
$_REPUTATION$</b></a><?if($_REP_DO_URL$)?> <span style="font-size:7pt">[<a href="$_REP_DO_URL$">Изменить
репутацию</a>]</span><?endif?></div>
<?endif?>
</td>
</tr>
<tr>
<td width='130' valign='top'>
Любимый ФК
</td>
<td>
$_YAHOO$
</td>
</tr>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%' style='margin-bottom: 10px;'>
<tr>
<td class='header' style="background-image: url('http://fifaplay.net.ru/personal_str/Pers_str_red1.png')">
Персональная Информация</td></tr>
<tr>
<td class='profile'>
<table cellpadding='0' cellspacing='0'>
<tr>
<td width='130' valign='top'>
Имя:
</td>
<td>
$_NAME$
</td>
</tr>
<tr>
<td width='130' valign='top'>
Дата регистрации:
</td>
<td>
$_REG_TIME$
</td>
</tr>
<tr>
<td width='130' valign='top'>
Дата рождения:
</td>
<td>
$_BIRTHDAY$ [ <b>$_AGE$</b> лет, $_ZODIAC$ ]
</td>
</tr>
<tr>
<td width='130' valign='top'>
Пол:
</td>
<td>
$_GENDER_NAME$
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%' style='margin-bottom: 10px;'>
<tr>
<td class='header' style="background-image: url('http://fifaplay.net.ru/personal_str/Pers_str_red1.png')">
Контакты</td></tr>
<tr>
<td class='profile'>
<table cellpadding='0' cellspacing='0'>
<tr>
<td width='130' valign='top'>
Страна:
</td>
<td>
$_COUNTRY$
</td>
</tr>
<tr>
<td width='130' valign='top'>
Номер ICQ:
</td>
<td>
$_ICQ$
</td>
</tr>
<tr>
<td width='130' valign='top'>
E-mail:
</td>
<td>
<?if($_IS_OWN_PROFILE$)?>
$_EMAIL$ <?if($_EMAIL_IS_HIDDEN$)?><span style="font-size:7pt">(Адрес скрыт)</span><?endif?>
<?else?>
<?if($MODER_PANEL$)?><a href="mailto:$_EMAIL$">$_EMAIL$</a><?if(!$_EMAIL_IS_VERIFIED$)?> <span style="color:red;" title="Not verified e-mail">
*</span><?endif?>
<?else?>
<?if($_SEND_EMAIL_URL$)?><a href="$_SEND_EMAIL_URL$">Написать письмо
пользователю</a>
<?else?><i>Адрес скрыт</i>
<?endif?>
<?endif?>
<?endif?>
<?if($_EMAIL_VERIFICATION_URL$)?>[ <b><a href="$_EMAIL_VERIFICATION_URL$"><span style="color:red">
Подтвердить e-mail</span></a></b> ]<?endif?></div>
</td>
</tr>

<tr>
<td width='130' valign='top'>
Вебсайт:
</td>
<td>
$_WWW$
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
<a name='comments'></a>
<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%'>
<tr>
<td class='header' style="background-image: url('http://fifaplay.net.ru/personal_str/Pers_str_red1.png')">
Подпись</td></tr>
<tr>
<td class='profile_postcomment'>
$_SIGNATURE$
</td>
</tr>
</td>
</tr>
</table>
<a name='comments'></a>
<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%'>
<tr>
<td class='header' style="background-image: url('http://fifaplay.net.ru/personal_str/Pers_str_red1.png')">
Дополнительно</td></tr>
<tr>
<td class='profile_postcomment'>

<fieldset class="counter"><legend><font color="#000000"><b>Информация</b></font><b><font color="#000000">:</font></b></legend>
<div align="center">Ваш профиль просмотрен <b><script type="text/javascript" src="http://s1.allcity.net.ru/profile_viewed/user_profile_viewed.php?domain=xfarx.moy.su/& id=$_USER_ID$"> </script><noscript>XXX</noscript></b>
раз.</div> <br>
</td>
</tr>
</td>
</tr>
</table>
<div id='comment_error' style='color: #FF0000; display: none;'></div>
<iframe name='AddCommentWindow' style='display: none' src=''></iframe>
</div>
</div>
</td>
</tr>
<tr>
<td class='profile' id='profile_comments'>

<div id='comment_1'>
<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%'>
<tr>
<td class='profile_item1' width='80'>
$_NAME$ <img src='http://fifaplay.net.ru/avatar/01/713549.gif' class='photo' border='0' width='75'></a>
</td>
<td class='profile_item2'>
<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%'>
<tr>
<td class='profile_comment_author'><b>Администратор:</b></td>
<td class='profile_comment_author' align='right' nowrap='nowrap'> </td>
</tr>
<tr>
<td colspan='2' class='profile_comment_body'>Cпасибо что зарегестрировался!</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
</div>

</td>
</tr>
</table>

</td>
</tr>
</table>

<div class='ad_bottom' style='display: block; visibility: visible;'>

</div>

</td>
</tr>
</table>

</body>
</html>

Міняти повністю

Додано (15.05.2009, 22:09)
---------------------------------------------
.


_--___--_-_-__-_-_-_-___--___---____--__--_-_-__-_--_-_-
 
енштейнДата: Субота, 16.05.2009, 21:40 | Повідомлення # 54
Генерал-полковник
Група: Активні користувачі сайту
Повідомлень: 904
Нагороди: 4
Репутація: 10
Зауваження: 0%
Статус: :-(
Quote (Pir@t)
Персональная страница пользователя

какой то фуфел получился, верните все обратно.



Я мнению Вашему вращенье предавал. И осью был мой детородный орган.
 
STEVINAYДата: П`ятниця, 29.05.2009, 18:47 | Повідомлення # 55
Генерал-лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 502
Нагороди: 10
Репутація: 22
Статус: :-(
рився в панелі управління і знайшов таку фішку,добавили після оновлення

Нагороди

так що міняйтесь smile

 
STEVINAYДата: Середа, 17.06.2009, 12:37 | Повідомлення # 56
Генерал-лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 502
Нагороди: 10
Репутація: 22
Статус: :-(
на форумі появилась така фішка як "спойлер"

[spoiler]Територія району становить 1200 тис кв.м., що складає 4,5 % від території області.
Протяжність з півночі на південь становить 52 км, а зі сходу на захід 65 км.
На півночі район межує з Житомирською, на сході з Київською областями, на півдні з Оратівським та Липовецьким, на заході з Козятинським та Калинівським районами Вінницької області.
Відстань від районного центру до столиці держави Києва становить біля 180 км, до обласного центру - м.Вінниці 70 км.
На території району протікає 12 річок, найбільша з яких річка Рось.
Ландшафт Погребищенського району переважно пагористий з лісовими рівнинами.
Грунти переважно реградовані, чорноземи типові а також опідзолені грунти.
Клімат помірно-континентальний з вологою зачасту нестійкою зимою і теплим літом, яке характеризується помірною посушливістю. Середньорічні температури: літня + 220С, зимова – 4,50С.
Річна кількість опадів 554 мм. Середня тривалість безморозного періоду 165 - 170 днів. Такі кліматичні умови сприяють розвитку сільського господарства.
Центр району – м.Погребище розташоване за 70 км. від обласного центру, за 2 км. від залізничної станції Ржевуська.
Статус міста Погребище отримало в 1985 році.
У межах району проживає 36,2 тисяч чоловік (міське населення складає - 11,3 тис.чоловік або 31,3 %,сільське – 24,9 тис. чоловік 68,7%).
На території району розташовано 1 місто, 62 села.[/spoiler]

Повідомлення відредагував yan100pro - Середа, 17.06.2009, 12:38
 
smihДата: Четвер, 18.06.2009, 16:59 | Повідомлення # 57
Група: Видалені





Люди добрі, допоможіть!!!

Хто знає, як ось цю біду встроїти в укозовський сайт?
FLash_photo.rar + Закачка
А то я грався-грався, а у мене нічого не получається.
Розпишіть процедуру детально будь-ласка.
З мене могрич.


Повідомлення відредагував smih - Четвер, 18.06.2009, 17:10
 
Pir@tДата: Четвер, 18.06.2009, 20:59 | Повідомлення # 58
Генералісімус
Група: Користувачі сайту
Повідомлень: 1350
Нагороди: 10
Репутація: 19
Зауваження: 0%
Статус: :-(
smih, в мене щось таке вийшло))

там запара в albuminfo.xml і силки в index.html треба проставити, я потім ще гляну


_--___--_-_-__-_-_-_-___--___---____--__--_-_-__-_--_-_-
 
smihДата: Четвер, 18.06.2009, 22:13 | Повідомлення # 59
Група: Видалені





от і у мене таке ж виходило(((
Сцилки я проставляв і раком і боком... не получаєця sob
Або може хтось порадить якусь іншу прикольну галерею.
 
STEVINAYДата: Четвер, 18.06.2009, 23:07 | Повідомлення # 60
Генерал-лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 502
Нагороди: 10
Репутація: 22
Статус: :-(
smih, є ще ось така http://forucoz.com/news/2009-04-04-1846
 
Форум міста Погребище » Запитуєте - відповідаєм » Обговорювання сайту і форуму. » Нові фічі на сайтіі
Сторінка 6 з 9«12456789»
Пошук:

Хостинг від uCoz